VILLKOR & INFO

Villkor och information

Företagsinformation

Innehållet i denna webbutik tillhandahålls, uppdateras och hanteras av:

Draumhestar AB
Karinsväg 2
44461 Stora Höga
mydraumhestar.com


Organisationsnummer: 559265-5111
E-postadress: info@mydraumhestar.com

Betalning och priser

Alla angivna priser inkluderar moms (25% sverige) och är i SEK. Priserna kan ändras under utcheckningsförfarandet på grund av olika beskattningar i det land du bor i.

Frakt- och leveranskostnader läggs till i kassan och den totala kostnaden kommer att visas där.

Vårt mål är att se till att alla detaljer, beskrivningar och priser som visas på den här webbplatsen är korrekta, men ibland kan fel uppstå. Om vi ​​upptäcker ett fel i priset på varor som du beställt, kommer vi att informera dig om detta så snart som möjligt och ge dig möjlighet att bekräfta din beställning till detta pris eller ge dig möjlighet att avbryta köpet. Om vi ​​inte får kontakt med dig i detta ärende behandlar vi beställningen som avbokad. Om du avbryter och du redan har betalat för varorna kommer du att få full återbetalning.

Vi erbjuder följande betalsätt:

Betala med Klarna.

 • Köp det du älskar idag och och njut av det direkt. Eller, prova och fundera i några dagar innan du betalar. Oavsett vilket alternativ du väljer så ingår alltid Klarnas köparskydd.

  Hur vill du betala?

  Med Klarna kan du välja det betalsätt som passar dig bäst för stunden. Du kan betala med:

  • Kort
  • Swish
  • Faktura
  • Kredit

 • Ha koll på dina köp och uppgifter

  Villkor för betalning anges även i kassan under respektive betalningsalternativ.

Leveranser och returer

Vi erbjuder följande leveransmetoder:

 • Leverans med Klarna Leveransväljaren
  för leveranser inom Sverige.
 • Leverans inom 2-10 dagar om vi har produkten hemma.
 • Leverans mellan 3-6 veckor om produkten ska tillverkas i fabrik.
 • Leverans sker till närmaste utlämningsställe.

Villkor för leverans anges även i kassan under respektive leveranssätt. Om en artikel har avvikande leveranstid står det angivet vid respektive artikel. Om leveransförsening uppstår meddelar vi dig detta genom e-post. Du som kund har alltid rätt att häva köpet vid leveransförseningar. Vi kommer att göra allt vi kan för att fullfölja din beställning. Det kan finnas tillfällen som gör det omöjligt att fullfölja beställningen, exempelvis då vår leverantör eller speditör inte kan fullfölja deras åtagande till oss. Vi förbehåller oss rätten att friskriva oss från all ersättning till kund gällande leverans förseningar. 

Byte

Du kan byta ut ett objekt för en annan storlek eller färg, men inte för en annan produkt. Om vi ​​inte kan ge dig den storlek eller färg du behöver, kommer du att kontaktas och erbjudas en återbetalning av dina pengar.
Vid byte av t.e.x. färg eller storlek står du själv för returkostnaden av den vara du vill byta ut.
Vänligen kontakta oss före ett eventuellt byte!

14 dagars öppet köp

Vi följer distansavtalslagen och därmed har du rätt att returnera beställda varor utan att ange någon anledning. Du ångrar ditt köp genom att du inom 14 dagar från det att du mottagit din beställning (eller större del av) meddelar oss. Artikeln ska returneras väl emballerad, i fint skick och i originalkartong.

Om du som kund har hanterat artikeln i större utsträckning än vad som är nödvändigt för att fastställa dess egenskaper eller funktion och detta lett till att artikeln som returneras är mindre värd, har vi rätt att dra av en summa motsvarande artikelns värdeminskning på det belopp som ska återbetalas. Värdeminskningen bedöms från fall till fall.

Returer

Returer sker på egen bekostnad, utom i de fall då artikeln är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott.

Returer skickas till:

Draumhestar AB
Karinsväg 2
44461 Stora Höga

Återbetalning

Om du nyttjar din ångerrätt betalar vi tillbaka vad du har betalat för artikeln snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot artikeln. Du får själv betala returkostnaderna när du sänder tillbaka artikeln.

Läs mer om distansavtalslagen hos Konsumentverket: http://www.konsumentverket.se/

Integritetspolicy

När du lägger din beställning hos oss behöver du uppge vissa personuppgifter. I samband med din beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt personuppgiftslagen (PUL) rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post.